Onze infrasctructuur

Wij bieden onze internen een warme tweede thuis en streven ernaar hen zowel fysieke als emotionele veiligheid te bieden. Sinds 2 december 2022 beschikken onze secundaire internen over een prachtig vernieuwd internaat dat voldoet aan de hoogste comfort- en veiligheidsnormen.

Elke interne heeft een eigen bemeubelde kamer, die naar eigen smaak kan worden ingericht. Er is een gekleurde strook voorzien met magnetische verf, zodat foto’s en posters eenvoudig met magneten kunnen worden bevestigd. De kamers zijn uitgerust met een bed inclusief matras, een bureau met bureaustoel, een kleerkast en een lavabo. De deur wordt geopend met een persoonlijke badge, wat extra veiligheid biedt.

Voor minder mobiele internen zijn er speciale kamers beschikbaar, aangepast aan hun specifieke behoeften. Onze internen van het lager onderwijs zitten in een afzonderlijke vleugel.

De sanitaire blokken zijn voorzien van nette toiletten en doucheruimtes, waardoor een hoog niveau van hygiƫne en comfort wordt gewaarborgd.

Daarnaast beschikken we over twee moderne hobbyruimtes waar de internen elkaar kunnen ontmoeten tijdens de avondontspanning. Hier kunnen ze praten, gezelschapsspellen spelen, lezen, tv kijken en meer.

Ons internaat heeft ook een ruime sportzaal en een grote speelplaats, waar de internen zich kunnen uitleven en sporten.

Kortom, ons vernieuwde internaat biedt een veilige, comfortabele en stimulerende omgeving waarin elke interne zich thuis kan voelen en zijn of haar talenten kan ontwikkelen.